top of page

Recensies van kinderen

Cathelijne (12 jaar)

Schermafbeelding 2018-10-19 om 12.24.11.

Bram (10 jaar)
Ik heb het boek gelezen en vond het superleuk. Ik vind het erg leuk aan het begin met de kelder. Ik ga het zeker kopen. Ik kijk uit naar deel 2.

Lucas (11)
Ik heb het boek in de kerstvakantie gelezen en vond het een super tof boek. Het is leuk en spannend en ik wilde steeds verder lezen.

Birgit (10 jaar)
Ik vond het boek echt super leuk!

Het was altijd spannend en daarom erg leuk om te lezen. Daarom las ik ook heel vaak. Ik kreeg er een plaatje bij in mijn hoofd als ik het las. 

Anouk (11 jaar)
Ik vond het boek grappig, leuk en spannend met veel fantasie. Het was grappig dat je kon verdwijnen en kon toveren. Ook vond ik het leuk dat er veel in gebeurde. Vooral het spannende gedeelte vond ik leuk. Ik vond het makkelijk en leuk om te lezen.

Ik geef het boek een 9.

Izzie (12)
Ik vind het jammer dat ik het nu uitgelezen heb, het was zo'n leuk en spannend boek. Dit is mijn lievelingsboek, samen met Harry Potter, wanneer komt deel 2? 

Jacob (11 jaar)

Ik vond de taal van de katomanen heel grappig. En ik vond het stuk in de grotten spannend. Het is absoluut niet vergelijkbaar met een ander boek en dat is een groot compliment.

Loes (11 jaar)
Ik vond het een superleuk en spannend boek omdat er vaak mysterieuze dingen gebeurden. Het stuk dat zich in de grot afspeelde vond ik het allerspannendst. Maar eigenlijk was het van het begin tot het einde superspannend.

Elin

Een spannend boek , daar hou ik van. Het staat in mijn toplijstje tussen ronja de roversdochter en sjakie en de chocoladefabriek. De taal van de Katomanen vind ik grappig.

 

Melle (9)

Het was spannend, soms zelfs bijna te spannend. Iedere avond heb ik weer een stuk gelezen. Tussendoor wat mooie tekeningen zouden het boek nog leuker maken.

 

Luuk (11)

Ik vond het een leuk, grappig en spannend boek, daardoor wilde ik maar niet stoppen met lezen. Het staat daarom zeker in mijn top 5. Maar nu heb ik hem helaas uit dat vond ik erg jammer. 

Marijke Huisman
(Oma van een heleboel kleinkinderen)
WAT EEN GEWELDIG LEUK BOEK!!!!!!

Ik heb er echt van genoten. Leuk, spannend verhaal, moeilijk om het boek weg te leggen, erg grappig taaltje! En er moet natuurlijk een vervolg op komen. 

Dus Zutje en De Viss ....aan het werk :)!

Marieke (31) - Biebmedewerker

Ik heb het boek gekregen voor onze boekenclub bij de bibliotheek. Wat een leuk en spannend boek! Ik, als 31-jarige, heb er enorm van genoten. Zelfs voor volwassenen is het erg grappig en leuk om te lezen. Ik hoop heel erg dat er een vervolg komt, want ik ben wel heel benieuwd wat er verder nog gaat gebeuren!

Anna-Kinke (13 jaar)

Ik vind Jack en Lev een erg leuk boek, omdat het met fantasie, maar toch ook realistisch is geschreven. Het doet me een beetje aan Harry Potter denken en ik hou erg van fantasie-verhalen. Ik vind het ook humoristisch. ik vind het een erg origineel boek!

Eline (19 jaar) - Harry Potter-fan

Je komt makkelijk in het verhaal, het is geen moment langdraging en het blijft spannend. Ik geloof dat dit zeker een succes wordt!

Levi Rely

Ik vond het een leuk boek,

ik vind het grappig geschreven. Er gebeuren allemaal fantasiedingen die niet echt kunnen, maar dat was juist grappig. Sommige mensen praten anders, dat vond ik wel goed.

Boet (11 jaar)
Alleen maar duimpjes omhoog. Een boek vol met actie en spanning. Het boek staat bij mij in de top 3 leukste boeken. Ik snap niet hoe schrijvers zo mooi een verhaal kunnen bedenken.
Een 9 1/2! 

Schermafbeelding 2018-10-16 om 15.38.59.
bottom of page