top of page

Het eerste audiofragment!

Stijn Westenend is afgelopen week de studio ingedoken om ons boek in te spreken. De andere boeken die we van hem kennen zijn prachtig. Stijn klinkt jong en levendig. Spreekt niet te snel, maar zeker ook niet te langzaam. Hoe gaat hij Jack & Lev inspreken?! We hopen dat hij een beetje klinkt zoals Jack, onze hoofdpersoon. Je wilt als luisteraar uiteindelijk toch in zíjn hoofd kruipen. Maar hoe klinkt Jack eigenlijk? In het hoofd van DeViss is-ie vast anders dan in Zutjes hoofd... Een uitdaging voor Stijn dus. En spannend voor ons. Vandaag hebben we eindelijk het eerste fragment ontvangen van uitgeverij Bookora. En... we zijn tevreden. Sterker nog: heel blij! Wat een heerlijke stem om naar te luisteren. Precies goed. Precies zoals we ons hebben voorgesteld. Stijn pakt ons helemaal in. Hopelijk de rest van (luister)boekliefhebbers Nederland ook.Luister hieronder wat acteur Stijn Westenend ervan gemaakt heeft.Storytel, de Luisterbieb, Spotify en Bol

In augustus is het luisterboek klaar. Daarna wordt het door uitgeverij Bookora verspreid en kan iedereen het beluisteren viabStorytel, de Luisterbieb, Spotify en Bol. We houden jullie op de hoogte!


Luisterboeken & Dyslexie

Wist je trouwens dat het voor kinderen met dyslexie heel fijn is om naar een luisterboek te luisteren? Ze kunnen zich dan helemaal op de inhoud richten en hoeven zich niet druk te maken om de letters en woorden. Daarnaast vergroot een luisterboek hun woordenschat. Ook kunnen veel kinderen met dyslexie niet de boeken lezen die zich afspelen in hun eigen belevingswereld. Met een luisterboek kan dat wel. Twee vliegen in 1 klap.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page