top of page

Ja! We krijgen een luisterboek

Een paar maanden geleden kregen we een heel spannend mailtje binnen. Van Koen van uitgeverij Bookora. Hij was ons boek tegengekomen online, had de recensies gelezen en was onder de indruk. En dus mailde hij ons. Of wij een luisterboek willen?

Een gloei van trots ging door ons heen. En ja! Natuurlijk wilden we een luisterboek! Er vlogen wat mailtjes op en neer over het contract en toen werd de handtekening gezet. De stem

Wat volgde was een zoektocht naar de juiste stem. We hadden veel wensen: geen vrouw (want het boek is geschreven vanuit Jack’s perspectief), niet te oud, niet te zwaar, niet te serieus, niet te duur, maar wel vlot, vloeiend en vermakelijk. We struinden Storytel en Spotify af en uiteindelijk vonden we de stem: Stijn Westenend. Een acteur en stemacteur met veel boeken op zijn naam.


Productie

Afgelopen week is Stijn de studio ingedoken. Na de opnames is de beurt aan de productieafdeling. Zij gaan alle kleine oneffenheden eruit mixen. Hopelijk is ons audioboek dan nog net voor de zomervakantie klaar!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page