Boekpresentatie Sydney

Spanning, mysterie en avontuur zijn volop aanwezig in het verhaal van Jack & Lev. Vlot geschreven met oog voor detail, superspannend maar ook nog eens grappig. Met andere woorden schitterend verhaal met goede spanningsopbouw. Zeer leuk gebracht, zeker door het taalgebruik van Lev dat verschrikkelijk kwakkelt (beetje zoals Samson van Gert spreekt). Maar kinderen gaan dit supergrappig vinden. Of je nu 12 jaar bent of volwassen, De terugkeer van de Schaduwheer, laat je niet onberoerd.

Het enige waar ik in het begin problemen mee had was het lettertype en de grootte van het boek. Geen standaard paperbackformaat, wat het aantal pagina’s reduceerde tot toch nog wel een mooie 250 bladzijden vol avonturen.

En zelfs ik als volwassene kan niet wachten op het volgende deel van Jack & Lev.

Tot slot boekpresentatie Jack & Lev: knabbelend op de stroopwafels van Annemarie van Koek & Cake las ik de kinderen voor uit Jack & Lev. Zo betrokken en enthousiast die kids, ik werd er warm van. En zoals het hoort een signeersessie. Daarna stortten alle familieleden zich op de heerlijke koeken van Annemarie Koek & Cake en was onze actie Koek & Boek een feit: koop een boek en ontvang gratis koek!


Recente blogposts

Alles weergeven

Koek & Boek